Hirdetés

Nálunk is igazi DRÁGASZÁÁG lesz a teljes Középfölde gyűjtemény!

|

Ha lesz rá megfelelő számú megrendelés, nálunk is kapható lesz minden idők legdrágább és legteljesebb Gyűrűk Ura kiadványa.

Hirdetés

Nem rég adtunk róla hírt, hogy megjelenik egy minden eddiginél teljesebb gyűjtemény Peter Jackson két trilógiájából, a Gyűrűk Urából és a Hobbitból, annak is a bővített változataiból. Most már nem csak az Amazonon tűnt fel a gigászi kollekció, hanem a hazai xpress.hu-n is.

Hirdetés

Igaz, egyelőre csak igényfelmérés szintjén, ugyanis a 18 Blu-ray és 12 DVD lemezt, tonnányi extrát, tmörfából készült könyvespolcot (!), a 100 oldalas vázlatokkal és képekkel teli könyvecskét (!!), és bekeretezett festményeket (!!!) nem kevesebb, mint (most kapaszkodjatok meg!) 250.000 Ft.-ért (!!!!!!!!) vesztegetik majd a webáruházban... amennyiben érkezik megfelelő számú megrendelés.

A legelszántabb gyűjtőknek tehát nem árt elkezdeniük spórolni, vagy kölcsönkérni a törpöktől egy kisebb hegynyi aranyat - amennyiben azon nem trónol egy böhöm nagy sárkány. A kiadvány vélhetően az év végén fog megjelenni, de ha a nemzetközi piacot nézzük, ezzel az árcédulával még mindig csak a harmadik helyezést érné el a 6 Tolkien-adaptáció. A Terminátor 2. 6 lemezes, Endoskull fejes, limitált sorszámú példánya, 80 dollárral (kb. 21 000 Ft-al) kóstál többet, de az abszolút csúcstartó a "nagy rivális" Harry Potter-gyűjtemény 1300 dollárért (kb. 350 000 Ft-ért), amely a 11 lemezen elterpeszkedő 8 filmet és tengernyi extra mellett gyűjtői kártyákat, valamint a Pálcák Urát tartalmazza egy különleges tárolódobozzal együtt (forrás: hetediksor.hu).

Maga a kiadvány inkább a korábbi kiadások összegzésének tűnik, némi extrával felvértezve, de ha valaki nyer a lottón, az elsők között ruházzon be erre, befektetés gyanánt.

A csomag tartalma:

- A hobbit trilógia: bővített változatok gyűjteménye (6 BD)

- A Gyűrűk Ura trilógia: bővített változatok gyűjteménye - MOST ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON! (6 BD)

- A hobbit trilógia: a bővített változatok extrái (3 BD)

- A Gyűrűk Ura trilógia: a bővített változatok extrái (9 DVD) - A hobbit trilógia: a moziváltozat extrái (3 BD)

- A Gyűrűk Ura trilógia: a moziváltozat extrái (3 DVD)

- Mind a hat film különleges, műbőrkötéses csomagolásban

- Peter Jackson tervei alapján egyedileg elkészített tömörfa könyvespolc a gyűjtemény tárolásához

- 100-oldalas könyv tele eredeti vázlatokkal, rajzokkal

- Alan Lee és John Howe vízfestékkel készült vázlatképeinek reprodukciója

- Az érzés, hogy egy igazán egyedülálló, luxuskategóriájú kiadvány birtokosa lehetsz

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.