Hirdetés

Közös univerzumban játszódik a Battlestar Galactica film és sorozat

|

Simon Kinberg író megerősítette, hogy szoros együttműködésben fejlesztik a filmet és a Sam Esmail-féle szériát.

Hirdetés

A négy évadot megélt Battlestar Galactica a mai napig az egyik legfontosabb sci-fi sorozat a műfaj szerelmesei számára. Az egykori nézők rajongása mai napig nem lankad, és újabban volt is okuk az örömködésre, hiszen 2019-ben jelentették be, hogy Sam Esmail produceri munkássága alatt új sorozatot készítenek a Peacock streamingcsatornára. Majd egy évvel később, 2020-ban egy mozifilm érkezését is bejelentették, mely Simon Kinberg és Dylan Clark írók tollából készül majd el, és egyben a produceri teendőket is magukra vállalták.

Hirdetés

Kinberg, aki leginkább a Disney előtti X-Men filmek producereként lehet ismerős a mezei nézők számára, nem teljesen újonc a műfajban, hiszen az Andy Weir A marsi című regény filmes adaptációjáért is ő felelt. Az író-producer a Collidernek adott interjújában osztotta meg, hogy elkészültek az új Battlestar Galactica film forgatókönyvének második verziójával, ám legoptimistább esetben is csak év végén, de inkább 2023 elején kezdhetik el a forgatást. Egyelőre nagyban keresik a megfelelő direktort a projekt élére.

Ami azonban igazán örvendetes hírnek bizonyult a részéről, hogy felvázolta a film és a szintén fejlesztés alatt álló sorozatadaptáció kölcsönös viszonyát.

"Ami Samet és az ő sorozatát illeti, nem mondhatok többet annál, hogy a két projekt között megfelelő együttműködés és folytonos kommunikáció zajlik. Nagyon közel kerültünk egymáshoz, és remekül szórakozunk együtt, és mivel nincs jobb kifejezés rá, mondhatni, hogy közös univerzumon dolgozunk."

Úgy tűnik, hogy a Universal égisze alatt érkező projektek elkerülik azt az ingoványos stratégiát, amivel a nézőket ugyanazon karakterek különböző variációival terhelik le, mint amivel a Warner Bros. is próbálkozik mostanában a DC adaptációkkal, de mondhatnánk akár a Marvelt is.

Ti örültök az átjárásnak a Battlestar Galactica projektek között?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.