Hirdetés

Krétakori tábor előzetes: Ez történt a sziget másik oldalán a Jurassic World eseményei alatt

|

Ilyen lesz a dinós franchise világában játszódó animációs sorozat.

Hirdetés

Szeptember 18-tól lesz elérhető a Netflix kínálatában a Jurassic World nyomán megálmodott és a DreamWorks által készített animációs sorozat, a Krétakori tábor, melyhez nem sokkal az első mozgóképes kedvcsináló után meg is érkezett a hivatalos előzetes.

Hirdetés

A széria főszereplője hat tizenéves lesz, akik a 2015-ös Jurassic World eseményei idején a Chris Pratt által megformált Owen Grady-éktől távolabb, a Nublar-sziget másik felében táboroznak. Amikor az állatok kiszabadulnak és megkezdődik az evakuáció, a gyerekeknek fel kell ismernie, hogy csupán egymásra számíthatnak, ha életben akarnak maradni. Miközben megpróbálnak kapcsolatba lépni a külvilággal, és mindenekelőtt túlélni, egyúttal felfedezik a sziget csodáit és titkait is.

A DreamWorks Animation sorozatát Scott Kreamer és Aaron Hammersley felügyelte showrunnerként, de produceri teendőket látott el a dinós filmsorozatot megálmodó Steven Spielberg, valamint az a Colin Trevorrow is, aki a második részt, a Bukott birodalmat leszámítva rendezőként jegyzi az újhullámos Jurassic-filmeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.