Hirdetés

Előzetest kapott a Netflixre készülő Jurassic World animációs sorozat

|

Ezúttal nem mondanánk, hogy nem spóroltak semmin.

Hirdetés

A Netflix közzétette a tavaly bejelentett Jurassic World animációs sorozatuk, a Jurassic World: Camp Cretaceous (magyarul Krétakori tábor) legelső kedvcsinálóját, ami első ránézésre egy igencsak furcsa hibridnek tűnik. Ugyanis a viszonylag jól kinéző és helyenként még egészen félelmetesnek is mondható dinoszauruszok mellett, ugyanez sajnos már nem mondható el az emberi szereplőkről, akik úgy festenek, mintha csak valamelyik 2000-es évek elején játszott televíziós rajzfilmből léptek volna ki. 

Hirdetés

A tagadhatatlanul a fiatalabb korosztályt megcélzó, nyolc epizódot számláló sorozat története az első Jurassic World eseményeivel párhuzamosan a sziget túloldalán fog játszódni, azonban nem lepődnénk meg, ha idővel a filmekben látható karakterek is beköszönnének végül egy-egy cameo erejére. 

A Jurassic World: Krétakori tábor szeptember 18-án érkezik a Netfllixre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.