Hirdetés

Kristen Bell az örök jég birodalmában

|

A színésznő Hans Christian Andersen Hókirálynőjének adaptációjában vállalt főszerepet. A Disney tíz éve már elővette a történetet, de parkolópályára helyezték. Tavaly óta újra dolgoznak az animációs filmen, melynek a Frozen címet szánják.

Hirdetés

A forrás (The Hollywood Reporter) Kristen szerepét nem pontosítja, csupán főszepelőként utal rá. Így a forgatókönyv hangsúlyaitól függően akár a gonosz királynőt, akár a lányt is alakíthatja. Szinkronszínészként van már tapasztalata, többek között A pletykafészek című sorozatban narrál, illetve az Assassins Creed című számítógépes játéksorozatban kölcsönözte hangját egy karakternek. A színésznőt legutóbb a Mindenki szereti a bálnákat című filmben láthattuk (a magyar mozik még vetítik), következő szerepei pedig a Safety Not Guaranteed és a Movie 43. A Frozent Amerikában 2013. november 27-én mutatják be.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.