Hirdetés

Kristen Bell The Lifeguard Poszterén

|

Érkezett egy poszter a Liz Garcia rendezésében készülő The Lifeguardhoz, melyen Kristen Bell pózol (sajnos) egy részes bikiniben.

Hirdetés

A filmben Leigh (Bell) egy 30-hoz közelítő New Yorki nőt alakít. Az élete szinte tökéletes addig amíg a karrierje és a párkapcsolata is tönkre nem megy. Ezt követően visszaköltözik a kis szülővárosába, ahol úgy kezd el élni, mint középiskolás évei alatt. Ott folytatja, ahol a tini napjait abba hagyta, visszaköltözik a régi szobájába a szüleihez, azokkal a barátaival lóg akik sosem hagyták el a várost, és visszaáll régi életmentő munkájába egy lakás-komplexum medencéje mellé. De azzal, hogy Leigh maga mögött hagyja a felnőtt életet, és olyan dolgokba megy bele amikbe nem kellene, láncreakciót indít be ami kihat a körülötte levőkre. A film augusztus 30-án érkezik Amerikába, főbb szerepekben Kristen Bell, Mamie Gummer, Martin Starr, Joshua Harto, John Finn, Amy Madigan, Alex Shaffer és Sendhil Ramamurthy. A poszterért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.