Hirdetés

Kritikai körkép - Prometheus, Piranha 3DD, Ideglelés Csernobilban

|

Befutottak a külföldön már debütált, ám hazánkban még kívánságlistán levő filmek legelső értékelései, és ezúttal cseppet sem szerény kritikai körképet sikerült összehoznunk.

Hirdetés

Ridley Scott kezdetben úgy csepegtette felénk a Prometheus információit és anyagait, mintha csak elefántok lennénk a porcelánboltban és bármikor eltörhetnénk játékszerét, de nincs tovább titkolózás, misztikum és várakozás, hiszen külföldön már elrajtolt az előzetesen sci-fi megreformálónak kikiáltott produktum. Kis hazánkban sajnálatos módon június hetedikéig kell rá várnunk, de ez ne szegje senki kedvét, és olvasson minket tovább, hogy megtudja a tengerentúli sorstársaink mit gondoltak az alkotásról. A folytatásban a következő filmekről olvashatsz: Prometheus, Piranha 3DD, Ideglelés Csernobilban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.