Hirdetés

Kulisszák mögötti videón Az utolsó Jedik és a Han Solo film

|

Egy új videóban pillanthatunk be a Lucasfilm készülő Star Wars filmjeinek színfalai mögé.

Hirdetés

A Brit Filmintézet közzétett egy videót, amelyben a Lucasfilmmel közösen folytatott gyakornoki programját mutatja be. Az elsősorban interjúkból álló videó során néhány snittet is elcsíphetünk Az utolsó Jedik, illetve a Han Solo spin-off kulisszái mögül.

Hirdetés

Túl sok újdonságra senki se számítson, de akinek már Star Warsra viszket a tenyere és minden egyes új képkockának örülni tud az megkapja a napi adagját ebben az egyébként egészen inspiráló videóban.

A Star Wars: Az utolsó Jedik 2017. december 14-én érkezik a mozikba Rian Johnson rendezésében. A Han Solo spin-off premierje 2018. május 25-én esedékes, de a rendezőcsere fényében módosulhat ez az időpont.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.