Hirdetés

Kurt Russell és Sacha Baron Cohen kiszáll Tarantino westernjéből (Update)

|

Úgy néz ki, a Django Unchained Ace Woody nevű karakterére rájár a rúd, hiszen már két nagyobb név is otthagyta: először Kevin Costner, most pedig Kurt Russell mondott le az érdekesnek hangzó karakter megformálásáról.

Hirdetés

Tarantino westernjének sztorija az amerikai polgárháború előtti Délen játszódik. Az exrabszolga Django (Jamie Foxx) felkerekedik, hogy kiszabadítsa feleségét (Kerry Washington) a szadista földesúr, Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) karmaiból. A merész vállalkozásban Dr. King Schultz fejvadász (Christoph Waltz) lesz a segítségére. A már felsorolt nevekhez csatlakozik még  Samuel L. Jackson, M.C. Gainey, Garrett Dillahunt, Dennis Christopher, Gerald McRaney, Laura Cayouette, Don Johnson és Tom Savini.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.