Hirdetés

Kurt Russell és Sacha Baron Cohen kiszáll Tarantino westernjéből (Update)

|

Úgy néz ki, a Django Unchained Ace Woody nevű karakterére rájár a rúd, hiszen már két nagyobb név is otthagyta: először Kevin Costner, most pedig Kurt Russell mondott le az érdekesnek hangzó karakter megformálásáról.

Hirdetés

Ace Woody gonosz karakter, aki rabszolgákat tanít a harcra, hogy később a közönséget szórakoztassák egymás legyilkolásával. Kevin Costner elfoglaltságára hivatkozva mondott végül nemet, Kurt Russell viszont még üzente meg a hivatalos okot, így arra még várni kell. Természetesen az új színész nevére még ennél is kíváncsibbak vagyunk. Nagyon bele kell húzni a színészkeresésbe, ha a tervezett december 25-i dátumot tartani akarják. Sacha Baron Cohen Howard Stern műsorában jelentette be a hírt, és szintén arra hivatkozik, hogy a forgatás nem fér bele ütemtervébe (A diktátor című filmjét népszerűsíti). Pedig az övé csupán egy cameo-szerep lett volna: egy Scotty Harmony nevű szerencsejátékost alakított volna, aki megvásárolja Django feleségét. Aki lemaradt róla, a tovább mögött elolvashatja a sztorit és a megmaradt szereplőgárdát.

Update: Az Aint It Cool News című weboldal bennfentes szerzője megírta, hogy Ace Woody karakterének nem keresnek új színészt. A szerepet inkább egybeolvasztják Billy Crash-sel (Walton Goggins), aki egy ugyanolyan csúnya alakot játszik. A forgatás jelenleg is zajlik New Orleans-ben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.