Hirdetés

Digitálisan felújítva kerül mozikba a Kutyaszorítóban

|

Így még biztosan nem láttátok Quentin Tarantino első, kultikussá vált filmjét: felújítva, nagy vásznon.

Hirdetés

Borravalók, Madonna és a Like a Virgin, levágott fül, haslövés, legjobb klozet-sztori a világon. Csak címszavakban, mi is a Kutyaszorítóban. De ezen kívül mi még? Az egyik legütősebb debütmozi és az egyik legjobb heist-film mégpedig úgy, hogy nem is látunk benne rablást. Közel tökéletes.

Hirdetés

Quentin Tarantino 1992-es művét meglehet, hogy láttátok már, de talán így még nem: nagy vásznon, digitálisan felújítva, tökéletes kép- és hangminőségben (mert nem mindegy, hogy Mr. Narancs milyen felbontásban ***** a hátsó ülésen és nem mindegy, miként szól a Stuck in the Middle With You).

A Pannonia Entertainment jóvoltából ezt megtehetitek, átélhetitek ezt az élményt és ha szerencsétek van, olyan lesz, mintha most esnétek rajta át először, ugyanis május 10-től műsorára tűzi a Corvin Mozi, illetve a Művész Mozi (előbbi szinkronizáltan, míg utóbbi feliratosan vetíti).

A filmről korábban már írtunk, írásunkat itt találhatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.