Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered a Sikoly-filmeket?

|

Tudod még a horrorfilmes túlélés szabályait? Az ikonikus kérdést? Vagy a művér összetevőjét? Teszteld tudásod, mielőtt megcsörrenne a telefon...

Hirdetés

11 évvel a negyedik rész után kerül mozikba a Sikoly 5, amely már így önmagában elismerő bólogatásra ad okot. Ez a franchise nem csupán a slasher zsánerbe tudott új életet lehetni, de egyben a horror műfajába is - amelyre ahogy 1996-ban, úgy most, 2022-ben is nagy szükségünk volt. A tavalyi, gigacikkünk mellett idén ennek kapcsán állítottuk sorrendbe a zsáner legnagyobb halálozási adataival "büszkélkedhető" alkotásait, amiben bőven akadtak érdekes és meglepő helyezések. A várva várt premiert pedig mi mással tudnánk megünnepelni, mint egy régimódi, hol egyszerű, hol trükkös kérdésekkel traktáló kvízzel?

Hirdetés

Összesen 15+1 kérdéssel találhatjátok szembe magatokat az alábbi kvízbe belekezdve. Habár elsőre úgy terveztük, hogy centire pontosan, szimmetrikusan ugyanannyi kérdést fogunk feltenni mind a négy Sikoly-filmből, végül nem egészen így sikerült. Akadnak persze részre pontos, sőt a teljes franchise-t átívelő, általános topikok is, végül inkább elengedtük ezt a fajta megközelítést, és próbáltuk teljesen randomra a legfrappánsabb kérdéseket kiválogatni a négy alkotásból. Mivel ez egy tematikus kvíz, így feltételezzük, csak olyan emberek fognak belekezdeni, akik látták a filmeket, spoilerekkel nem fogtok találkozni. Az elért eredményeiteket pedig most se felejtsétek el megosztani.

Ti melyik Sikoly-filmet láttátok a legtöbbször?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.