Hirdetés

Kvíz: Mennyire ismered Ryan Reynolds filmjeit?

|

A Free Guy apropóján gyűjtöttünk össze néhány kérdést a színésszel kapcsolatban.

Hirdetés

A héten kerül bemutatásra Ryan Reynolds következő akció-vígjátéka, a nyílt világú videojátékban játszódó Free Guy, mely az előzetesek alapján egy remek nyári szórakozásnak ígérkezik, pont olyannak, amilyet a főszereplő filmjeitől elvárunk. Ezzel kapcsolatban gondoltuk azt, hogy mivel úgy is annyian kedvelik a színészt, készítünk róla is egy kvízt, hasonlót, mint amit Dwayne "The Rock" Johnson esetében is összehoztunk.

Hirdetés

Annyit kell tudni, hogy ezúttal is egyszerre lesznek majd kérdések az életéből és a filmjeiről is, de igyekeztünk nem a legnehezebbeket összeválogatni. Ha készek vagytok, most se felejtsétek el majd megosztani az elért pontszámotokat, és ha van még valaki, akiről szívesen látnátok hasonló kvízt a jövőben, azt írjátok meg bátran kommentben. Sok sikert!

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.