Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered Dwayne Johnson filmjeit?

|

A Dzsungeltúra apropóján szedtünk össze egy-két kérdést a Szikla kapcsán.

Hirdetés

A mai nap került mozikba a Dzsungeltúra, vagyis Dwayne Johnson és Emily Blunt közös kalandfilmje. Habár az már az előzetesek láttán tiszta sor volt, hogy nem ez a film fogja megváltani se a világot, se a műfajt, egy könnyed családi szórakozásnak megfelelhet. (Főleg ilyen nagy melegben, nyár kellős közepén és az újranyitott mozik miatt is!) Ezzel kapcsolatban gondoltuk azt, hogy a heti rendszerességű évszámos kvízek mellett Dwayne Johnsonról is készítünk egy gyors és néhol becsapós kvízt.

Hirdetés
 

Hasonlóan, mint anno Sylvester Stallone kapcsán, most Dwayne Johnson esetében is egyszerre vegyítettük az életét és a filmjeit. Így lesznek olyan kérdések, amik specifikusan a "színészre" és olyanok is, amik a mozijaira fognak fókuszálni. Most se felejtsétek majd el megosztani velünk az elért pontszámotokat és írjátok meg, hogy Stallone és a Szikla után ti kiről látnátok szívesen egy hasonló kvízt! Hajrá-hajrá!

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.