Hirdetés

KVÍZ: Mennyire ismered Wandát és Víziót?

|

Itt megvillanthatja a tudását minden Marvel rajongó!

Hirdetés

Elrajtolt a Marvel első Disney+-os sorozata, ami Skarlát Boszorkány, azaz Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) és Vízió (Paul Bettany) történetét viszi tovább. Ahogyan azt a stúdiótól már megszokhattuk, nem riadnak vissza a legkülönfélébb műfajokkal való kísérletezéstől, amely alól a WandaVízió nemhogy kivétel, hanem egyenesen talán az eddigi legbátrabb próbálkozásuk.

Hirdetés

Aggódnotok nem kell, spoilerekről ebben a kvízben nem lesz szó, hiszen a Marvel Filmes Univerzumnak csupán a sorozatot megelőző filmjeiből szemezgettünk. A témánkhoz híven igyekeztünk többnyire olyan kérdéseket összeállítani, amelyek kifejezetten Wandára és Vízióra vonatkoznak, de találkoztok majd néhány kérdőjellel egyéb MFU-s triviával kapcsolatban is. Íme:

Nektek hányra sikerül helyesen felelni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.