Hirdetés

Lady Gaga és Bradley Cooper valóban felléptek egy koncerten

|

A Csillag születik két sztárja előadta a film katartikus betétdalát, a tömeg pedig imádta.

Hirdetés

Habár már sokunk a most februárban megrendezésre kerülő 91. Oscar-díjátadót várja, és szorít a kiszemeltjeinek, hogy aranyszoborral a kezükben távozhassanak, Bradley Cooper és Lady Gaga, az új Csillag születik két impozáns főszereplője mindenkit meglepett. Történt ugyanis, hogy múlt szombaton Gaga a Las Vegas-i koncertjén egyszerre csak felhívta a színpadra a nézők soriban ülő Coopert, hogy együtt, a közönség előtt először adhassák elő a film betétdalát, a Shallowt.

 

Hirdetés

Az amatőr felvételen nagyon jól látszik, hogy Cooper és Gaga között még mindig megvan az a bizonyos kémia, ami kihatott erre a fellépésükre is. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a közönség egyöntetű ovációja és tapsvihara. Az egyszer biztos, hogy a jelenlévőknek egy katartikus élményt szerzett a duó, amely még egy tökéletes gyakorlásnak is beillett.

Elvégre gyakorolniuk is kell, hiszen a február 24-i Oscar-díjátadón a Fekete Párduc "All The Stars" című száma mellett egyedül a Shallow-t jelölték a legjobb eredeti betétdal kategóriában, ami a hagyományt követve azt jelenti, hogy ott elő is kell adniuk majd. Elnézve a koncertet, már most tökéletes lesz az előadás, amit az Akadémia biztosan díjazni is fog.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.