Hirdetés

Lars von Trier két verziót készít a Nymphomaniac-ből

|

A dán rendező következő filmjét nem csak két részben szeretné elmesélni, de két verziót is tervez belőle. Egyiket jól megvágja a mozik számára, a másik, fesztiválokra szánt verzió viszont tobzódni fog a durvább, explicitebb jelenetekben.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy Lars von Trier a főszerepet Charlotte Gainsbourgra osztotta, akivel korábban a Melankólián és az Antrikrisztuson is együtt dolgozott. A sztori egy nő (Joe) életét mutatja be 0-tól 50 éves koráig, s azt meséli el, hogyan fedezi fel szexualitását, hogyan befolyásolja életét az erotika. Ez az ötven év elég soknak hangzik, a rendező is érzi ezt, ezért két részre bontja a történetet: a gyermek-, illetve kamaszkorra és a felnőtt évekre (a színésznő értelemszerűen a felnőtt időszak szerepét kapja). Lars von Trier erős visszhangot keltő filmjeit ismerve már most lehet számítani a felháborodásra és az emberek ellenérzésére (ha észrevettük, már a cím kiírása is "provokál"). A tovább mögött még több részletet találtok a projektről.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.