Hirdetés

Last Vegas - A harmadik öreg Morgan Freeman

|

Újabb nagy név csatlakozott Jon Turteltaub Másnaposok-szerű vígjátékához. Eddig ugye Michael Douglas és Robert De Niro neve volt biztos a stáblistán, ezúttal pedig Morgan Freemannel bővül a szereplőgárda.

Hirdetés

Morgan Freeman még 74 évesen is ontja magából a filmeket, aminek természetesen mindannyian nagyon örülünk. Idén nyáron lesz látható a Rob Reiner rendezte The Magic of Belle Isle-ben és Christopher Nolan harmadik Batman-filmjében. Nemrég fejezte be a bűvészekről szóló Now You See Me (Louis Leterrier) című thriller forgatását, s már át is vonult egy következőre, az Oblivionéra (Joseph Kosinski), ahol Tom Cruise oldalán szerepel. A végére még egy érdekesség: a három eddigi Last Vegas-os színész átlagéletkora 69,7 év. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.