Hirdetés

Last Vegas - A harmadik öreg Morgan Freeman

|

Újabb nagy név csatlakozott Jon Turteltaub Másnaposok-szerű vígjátékához. Eddig ugye Michael Douglas és Robert De Niro neve volt biztos a stáblistán, ezúttal pedig Morgan Freemannel bővül a szereplőgárda.

Hirdetés

A Dan Fogelman (Őrült, dilis, szerelem) által írt sztori pár idős haverról szól, akiket a közülük utolsóként házasodó barátjuk elhív Las Vegas-i legénybúcsújára. Arról sajnos nem kaptunk hírt, hogy Freeman melyik karaktert fogja játszani, de az a legvalószínűbb, hogy a főszereplő négyes egyik tagjának bőrébe bújik. Robert De Niro játssza azt a parti-ellenes figurát, akit rá kell beszélni erre az egészre, s aki végül beadja a derekát. Michael Douglas a nősülni készülő örökifjú férfi szerepében látható, s így ha jól számolunk, még egy színész kerestetik. A pletykák Christopher Walkent tartják esélyesnek, de szóba jöhet még Al Pacino vagy Michael Caine is. A nevek eddig is impozánsak, három nagyra tartott Oscar-díjas színészről van szó. A tovább után Morgan Freeman tervezett filmjeinek listája olvasható.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.