Hirdetés

Rendezőt kapott a Universal-féle Láthatatlan ember reboot

|

Cserébe veszített egy főszereplőt. Meg egy univerzumot.

Hirdetés

A 2017-es Múmia remake után egy időre parkolópályára került az Universal-féle Dark Universe gondolata. A koncepció egy tető alá hozta volna a stúdió által birtokolt híres szörnyeket és torzszülötteket, úgymint a Múmiát, Frankensteint és feleségét, Dr. Jekyll-t/Mr. Hyde-ot, Van Helsinget, Drakulát és persze a szóban forgó Láthatatlan embert.

Hirdetés

Most hosszas hallgatás után újabb hírek láttak napvilágot, ugyanis a tavalyi Upgrade-et is jegyző Leigh Whannell került a projekt rendezői székébe. Az Universal a Blumhouse-szal karöltve küldené mozikba a Láthatatlan ember legújabb feldolgozását.

Akadnak ám itt még egyéb érdekességek is. A Dark Universe kapcsán a stúdió produkciós elnöke, Peter Cramer elmondta, hogy inkább az egyedi karakterépítésre és szóló kalandokra fókuszálnának a közös univerzumosdi helyett. Szeretnének olyan kreativ rendezőket ezeknek az élére, akik egyedi hanggal és szenvedéllyel nyúlnának a karakterekhez - ami méltó a népszerű szörnyszülöttekhez. Ez az individuális megközelítés hasonló stratégiára vall, mint amit a DC is elkezdett a Wonder Woman és az Aquaman kapcsán, Patty Jenkins és James Wan bevonásával.

A hab a tortán, habár annyira nem meglepő, hogy a láthatatlan manus szerepét eredetileg betöltő Johnny Depp állítólag már nem részese a projektnek, viszont felröppentek olyan hírek is, miszerint egy másik, hasonló projektben láthatjuk (hehh) legközelebb.

A Dark Universe tehát ezek szerint egyelőre kuka, inkább szólóban nyomulnak tovább a szörnyek. Aki közös mederben szeretné figyelemmel követni ezeket a karaktereket, azoknak még mindig ott van B-tervként a Penny Dreadful c. sorozat. Vagy a mazochistáknak a 2003-as "Szövetség", Sean Conneryvel a főszerepben.

A múmia

Kinek Ajánljuk
  • Akiknek a látvány a minden.
  • Akik Tom Cruise-t várják Tom Cruise-tól.
Kinek Nem
  • Azoknak, akik érdemi újragondolást vártak A múmiától.
  • Akik szeretik, ha van tartalom is a felszín alatt.
  • Akiket idegesít az öncélű vicceskedés.
  • Akik valamilyen őrült oknál fogva a történelmi alap miatt ülnének be a filmre.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.