Hirdetés

Látványos színfalak mögötti videóval nézhetünk bele a Vikingek: Valhallába

|

A Netflix folytatja a Vikingeket, de kicsit másképp.

Hirdetés

Habár a legutóbbi hatodik évaddal végéhez ért a History Channel nagyszabású sorozata, a Vikingek, a sorozat hamarosan a Netflixen kap évtizedekkel később játszódó folytatást Valhalla alcímmel. A streamingóriás a Geeked Week nevű ünnep keretében felfedte az első ízelítőt a szériából, ami egyelőre nem a szereplőket és a cselekményt, hanem a látványos díszleteket és csatajeleneket helyezi fókuszba.

Hirdetés

A Vikingek: Valhallában már a dicső múlté lesz Ragnar Lotbrok és fiainak története, hiszen nagyjából száz évvel az eredeti széria történései után járunk majd a korai 11. században. A sorozat a leghíresebb vikingek, mint Leif Erikson, Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada vagy a viking származású angol uralkodó, Hódító Vilmos kalandjait fogja dramatizálni, januárban pedig már bejelentették az őket alakító legfontosabb színészeket is.

Bár a nemrég közzétett ízelítő pont belőlük nem mutat sokat, a hangulatot és a várható grandiózusságot azért jól előrevetíti, amelyből joggal feltételezhető, hogy a Netflix nem sajnálta a költségvetést a vikingek sztorijára.

A streamingszolgáltató egyelőre nem jelentette be a Vikingek: Valhalla premierdátumát, de elképzelhető, hogy az évad első részeit már 2021-ben elérhetővé teszik. Az eredeti széria alkotója, Michael Hirst executive producerként felügyeli a munkálatokat, de a showrunneri feladatokért és a teljes kreatív irányért már nem ő, hanem a Tudorok és a Camelot című történelmi sorozatokon is dolgozó Jeb Stuart felel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.