Hirdetés

Laurence Fishburne odaszólt a DC filmeknek

|

A színész kemény szavakkal illette a DC filmeket készítő Warnert.

Hirdetés

Laurence Fishburne jelenleg épp a John Wick második részéhez rója a kötelező sajtó köröket, ezért csak úgy ontja magából az interjúkat. Már kétszer alakíthatta a Daily Planet főszerkesztőjét, Perry White-ot, tehát elkerülhetetlen, hogy néha a DC filmes univerzumához kapcsolódóan is neki szegeznek néhány kérdést. Legutóbb például megerősítette, hogy az Igazság Ligájában nem fogjuk látni. Az indok elég egyszerű, szimplán nem volt ideje a forgatásra:

Hirdetés

Megkértek, hogy ugorjak be egy napra, de nem sikerült helyet szorítanom neki a naptáramban. És most komolyan, mire kell neked az újságíró az Igazság Ligája filmben? Olyanokat akarsz látni, mint a Flash, és Aquaman, és Wonder Woman és a Zöld Lámpás.

Mivel Fishburne maga is nagy képregény rajongó, igencsak a szívén viseli az ikonikus karakterek sorsát és volt egy nem éppen finom kijelentése is:

Már 35 éve várjuk, hogy ezek a karakterek végre megjelenjenek a nagyvásznon. Mégis mit csináltak ezek odaát? A Marvel alaposan elveri őket. Most a képregény rajongói énem beszél belőlem, akinek egy teljes gyűjteménye van. Egész életemben arra vártam, hogy végre filmekben is láthassam őket.

Természetesen tudja, hogy mindezért nem hibáztatható csupán egy ember:

Nézd, imádom Zack Snyder munkáját. Jesse Eisenberg, ez a kicsit bátortalan srác, mint Lex Luthor? Zseniális húzásnak tartom. Aztán az egész dolog Martha Kenttel és Martha Wayne-nel... Nem tudom, lehet, hogy szentimentális vagyok, de elég szívmelengető jelenet volt. Szóval nem igazán értettem a reakciókat.

Az Igazság Ligáját még idén, november 17-től nézhetjük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.