Hirdetés

Leállt az egyik tervezett The Mandalorian spin-off sorozat fejlesztése

|

Nem meglepő, hiszen minden bizonnyal Gina Carano lett volna a főszereplője.

Hirdetés

Alig pár hónappal azelőtt, hogy a Disney kirúgta Gina Caranót a The Mandalorianből a színésznő szélsőséges és sokakat felháborító megjegyzései miatt, minden jel arra mutatott, hogy az általa megformált Cara Dune is önálló produkciót kaphat az egeres cég streamingszolgáltatásán. Ez lett volna a Rangers of the New Republic, melynek minden bizonnyal Carano lett volna a főszereplője a Greef Kargát alakító Carl Weathers mellett, és ami most nem túl meglepő módon ment is a levesbe.

Hirdetés

A Variety a Dave Filoni előléptetéséről szóló cikkében mintegy zárójeles információként tette közhírré, hogy a Lucasfilmnél jelenleg "nincs aktív fejlesztés alatt" az ominózus projekt, ami tehát nem egyenlő azzal, hogy kaszát kapott volna, mindössze belátható időn belül parkolópályára került. Ez természetesen várható volt, miután a széria kvázi elveszített egy főszereplőt, noha azóta már hallani lehetett pletykákat azzal kapcsolatban, hogy ki vehetné át a helyét: egyes híresztelések szerint Cara Dune helyett a Star Wars: Lázadókból ismert Hera Syndullára koncentrálhat majd a projekt, amennyiben a stúdió úgy dönt, hogy folytatná az előkészületeket.

Magáról a sorozatról egyébként semmit sem lehetett tudni azon kívül, hogy a The Mandalorian idővonalán játszódna, szóval egyelőre nem érezzük azt, hogy túl sokat veszítenénk nélküle. Ráadásul a most futó The Bad Batch animációs sorozat mellett is akad bőven készülő és előkészületben lévő Star Wars-szériákból, amikről ide kattintva olvashattok részletesebben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.