Hirdetés

Legenda készül a Legends-ből

|

Az Imagine Entertainment összefogva a Radical Pictures-szel, megvásárolták a Legends elnevezésű képregény vászonra emelésének jogát, és a projekt beteljesítését nagyon komolyan is gondolják.

Hirdetés

Az Imagine Entertainment két fejese, Brian Grazer és Ron Howard a Radical Pictures-szel karöltve fogták a Grimm testvérek legszebb meséit, és egy egészen más tónusba helyezve újraértelmezik azt.

Afféle sötét fantasy világot képzeljetek el, ahol Piroska nem kegyelmez a farkasoknak, Jack az óriás és Jancsi és Juliska is jelen van, valamint összeakadhatunk Rapunzel-lel is. Piroska hivatásszerűen vadászik ragadozókra (elsősorban természetesen farkasokra), Rapunzel afféle zsoldosként tengeti mindennapját, míg Jancsi és Juliska nem kevés pénzért akármely médiumot elteszi láb alól.

Én szóltam, hogy kicsit kifordított lesz, de a sötét hangulat, a szereplők mikéntje, és úgy alapjában véve az egész alkotás elég groteszk ahhoz, hogy még jó is kisülhessen belőle. Addig is, íme egy kis ízelítő:

 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.