Hirdetés

Legenda vagyok 2 - helyzetjelentés

|

Ha szimatom nem csal, akkor még az is megeshet, hogy jövő év végére egy előzményt kapunk a Legenda vagyok rendezőjétől, újra Will Smith-tel az élen, biza!

Hirdetés

Sok forrás szerint is készülőben (in progress) van a második rész, ami csak a nevében lesz folytatás, történetében egyáltalán nem.

A Legenda vagyok 2 sztoriját illetően még az előtt járunk, hogy a város kihalt volna, a vírus elszabadulását megelőző napokban. New York mit sem sejtő lakóit ugyanis egy mesterséges fertőzés változtatja azzá, amivé a Legenda vagyok cselekményében lettek. Will Smith karaktere is egyértelműen visszatér, hiszen bár (SPOILER!) az első rész végén életét veszti, előzmény lévén ez nem befolyásolja a forgatókönyvet.

A rendező továbbra is Francis Lawrence (Constantine, Legenda vagyok) marad, és bizonyos források azt engedik sejtetni, hogy a Warner Bros. kezében levő produkció még a Man in Black 3 2012-es megjelenése előtt esedékes, így esélyessé válhat, hogy jövőre Legendák leszünk újból...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.