Hirdetés

Legends of Tomorrow - a Flash egyik gonosza is feltűnik az új évadban

|

Barry Allen egyik legnagyob ellensége várhatóan felbukkan majd a szuperhősök sorozatának harmadik évadában.

Hirdetés

A San Diego-i Comic-Conon debütált a Legends of Tomorrow új szezonjának előzetese, ami biztosította a rajongókat, hogy ugyanannyira őrült és humoros kaland vár rájuk, mint az előző évadokban.

Hirdetés

Danielle Turchiano, a Variety egyik újságírója tweetjében közölte, hogy Gorilla Grodd is ott lesz majd a Legends of Tomorrow harmadik évadában. Gorilla Groddot már láthattuk a Flash sorozat több részében is, viszont az, hogy miképp kerül a legendák történetébe, még tisztázatlan.

Emellett a másik érdekesség, hogy Sydney Palmer, Ray Palmer testvére is szerepelni fog, ezáltal betekintést nyerünk majd Ray gyerekkorába, és megismerjük a anyját is.

Ti még milyen rosszfiút látnátok viszont a Legends of Tomorrow-ban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.