Hirdetés

Légió - a 3. évaddal befejeződik, de feltűnik egy híres X-Men

|

Noah Hawley feje tetejére állított szuperhős sorozata hamarosan végleg befejeződik.

Hirdetés

A Dan Stevens nevével fémjelzett Légió az utóbbi évek egyik legegyedibb - ennek fényében pedig legnehezebben fogyasztható - szuperhős szériájaként vonult be a köztudatba, amely egy egészen furcsa szemszögből igyekezett új színt vinni az időközben kissé megkopott X-Men franchise-ba. Bár a széria első két évada kritikailag és nézőszámokat tekintve is egészen szépen teljesített, mégis az idén júniusban esedékes harmadik évaddal véget ér a David Heller koponyája körül tett kiruccanás. 

Hirdetés

A szériát megalkotó Noah Hawley a befejezéssel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy már a kezdetektől fogva három évad alatt szerette volna elmesélni David skizofrén látomásoktól nem mentes kálváriáját, így feltehetőleg a közelgő Disney-Fox üzletnek nem volt különösebb hatása a Légió jövőjére nézve. Jeph Loab a Marvel Television vezetője csak megerősíteni tudta Hawley szavait, aki őszintén reméli, hogy kollégája hamarosan egy újabb nagyszerű projekttel örvendezteti meg a nagyérdeműt. 

A Marvel szemszögéből nézve Noah már akkor elárulta nekünk a története lezárását, mikor megkeresett minket a Légió ötletével. Ezek a figurák, legalábbis azok amelyek a Marvel könyvtárának részét képezik, biztosan nem fognak az enyészet martalékává válni. De fogalmazhatnék úgy is, hogy most fogjuk fellapozni Noah képregényének legutolsó lapjait. Ha Noah pár nap, vagy ne adj isten pár év múlva visszatér hozzánk, hogy ismét van egy remek ötlete, szívből remélem, hogy az FX ismét vevő lesz rá. 

Az utolsó etap kapcsán Hawley-nak volt még egy utolsó kártyatrükkje, hiszen megerősítette, hogy a sorozatban eddig csak említés szintjén megjelenő Charles Xavier - vagyis David apja - is tiszteletét fogja tenni az utolsó szezon során. X-Professzor bőrébe a legendás Patrick Stewart és James McAvoy után ezúttal a Trónok harca egykori Viserys Targaryenje, vagyis Harry Lloyd bújik majd, akihez a Mr. Robot dán színésznője, Stephanie Corneliussen is csatlakozik majd, - David anyjának - Gabrielle Hellernek a szerepében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.