Hirdetés

Tudjuk, mikor rajtol a Légió második évada

|

A válasz pedig az, hogy nagyon-nagyon hamar.

Hirdetés

Persze A Cloverfield Paradox Super Bowl előzetese után a nagyon hamar új értelmet nyert és ezt Noah Hawley (Fargo) szériája nem is kívánja megugrani, mindenesetre David Haller (a zseniális Dan Stevens), azaz Légió, a többszörös tudathasadásos mutáns kalandjai már a tavasz folyamán folytatódnak.

Hirdetés

Pontosabban április 3. lesz az a bizonyos dátum, amikortól egy kicsit okosabbak leszünk az első évad eseményeit illetően. Merthogy Hawley pszichedelikus szériájánál ebben sem lehetünk biztosak, mint ahogy abban sem, hogy a második évadban vajon felbukkan-e Xavier professzor, McAvoy vagy Stewart képében, mivel a sorozatot illetően Deadpoolt megszégyenítően bele vagyunk zavarodva az idősíkokba, amely hol túlontúl retro, hol pedig rendkívül hightech. Annyi bizonyos (és most ordas nagy SPOILEREK következnek az első évadra vonatkozóan), hogy az előző szezonban a harc David tudatáért folyt a személyiségeit uraló démonnal, Faroukkal (Aubrey Plaza), aki végül új gazdatestet talált magának, a mutáns specialista Melanie Bird (Jean Smart) férjének, Olivernek (Jemaine Clement) a képében, míg a végre teljesen tiszta Davidet ismeretlen erők rabolták el. 

A sorozat felett Hawley mellett a filmek felett is bábáskodó Simon Kinberg és Laura Shuller-Donner producerkedik, Bryan SInger pedig a körülötte kialakult botrányok kapcsán innen is levetette a nevét, hogy ne vetüljön rossz fény a produkcióra. Az FX-nek nem ártana belehúznia egy kicsit a marketingbe, mivel az új szezonból csak a csatorna éves ajánlója kapcsán láthattunk képsorokat, de mivel a Fargo-nál is tavaly hasonlót játszottak el, így nem nagyon félünk és az elkövetkezendő két hónapban gyakrabban hallunk majd a szériáról. Ti várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.