Hirdetés

Érkezik a Légió második évada

|

Meglepett ez bárkit is?

Hirdetés

Pedig ez nem feltétlenül lenne annyira egyértelmű. A Fox első szuperhősszériája, a Légió magával ragadta a kritikusokat és a nézőket egyaránt (Metacriticen 82 ponton áll a 100-ból), annak ellenére, hogy nem hozott olyan nézettséget, mint mondjuk a Tabu. A kedvező visszhang azonban megtette a hatását.

Hirdetés

És aggódni sem kell, hiszen az X-Men dráma showrunnerje, Noah Hawley biztosan visszatér a show következő évadára. Az FX program igazgatója, Eric Schrier nem mondott egyelőre semmi konkrétumot, hiszen az első évad sem ért még végett:

A Légió első évada lenyűgöző teljesítmény volt. Több, mint egy új sorozat, teljesen eredeti megközelítése a szuperhős műfajnak. Köszönettel tartozunk Noah Hawleynak, aki vállalta a kockázatot és felülmúlta az elvárásainkat.

Ebből a dicshimnuszból is kitűnik, hogy a Fargo-sorozat atyja nélkül nincs Légió, ahogy ez Dan Stevens nélkül is elképzelhetetlen. De ha igazak a híresztelések, a második évadban már Charles Xavier is tiszteletét teszi.

David megpróbáltatásainak a folytatását 2018-ra már be is lőtték, ami nem kis szó, ha figyelembe vesszük Stevens egyre inkább felívelő karrierjét. A Légió mindössze 8 részes első évada még márciusban véget ér, azonban Noah Hawley rajongói se aggódjanak, mivel április 19.-én startol a Fargo 3. évada Ewan McGregorral a főszerepben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.