Hirdetés

A Legion kapcsolódhat a jövendőbeli X-Men filmekhez

|

Az FX Légió sorozata és a FOX egyelőre cím nélküli X-Men filmadaptációi Bryan Singer szerint kapcsolódnak majd egymáshoz.

Hirdetés

Még októberben jött a jelentés, miszerint két X-Men tévésorozat, a Legion (FX) és a Hellfire (FOX) munkálatai zajlanak a háttérben. Utóbbit nemrég törölték egy egyelőre cím nélküli széria javára, de a Légió teljesen sínen van, jövő januárban már debütál egy világpremier kereteiben - köztük hazánkban is magyar szinkronnal. A kezdeti bejelentés megerősítette, hogy ez az X-Men filmes univerzum része lesz, most pedig az is kiderült, hogy a műsor egyedülálló módon befolyásolhatja a mozis világot. 

Hirdetés

A bejelentést követően a sorozat kreátora, az Emmy-díjas Noah Hawley elmondta, hogy a Légiónak nem igazán lesz köze a FOX-féle X-Men univerzumhoz jelenlegi formájában. Most úgy fest, mégis határozottan csatlakozik az előkészületekben lévő X-Men saga filmjeihez, amit Bryan Singer és a FOX Networks ügyvezető igazgatója, Peter Rice hintett el az edinburgh-i televíziós fesztiválon. 

"[Ez] az X-Men univerzum része, de amikor megnézed, ezt nem kell felcímkézni, mert megállja a helyét magában is - ám kapcsolódni fog a jövőbeli X-Men filmekhez egy nagyon ambiciózus, szórakoztató és igazán egyedi történettel. 

Érdemes megjegyezni a közelmúltban fejét felütő pletykákat, melyek szerint a Légió nemcsak az X-Men, de a Marvel Filmes Univerzumhoz is csatlakozhat, miután egy hivatalos cikkben olyan MCU sorozatok mellett említették, mint a közelgő Luke Cage. Ezzel a pletykával kapcsolatban még nem érkezett visszajelzés, de ha minket kérdeztek, várhatóan nem is nagyon fog. A Légió David Haller, egy nyugtalan, fiatal férfi történetét követi, aki talán több, mint egy ember. Skizofrénnak diagnosztizálták, és évek óta járja a pszichiátriai kórházakat. David igyekszik megtalálni az utat a gyógyulásra, de egyre fáradtabb és készül feladni, mígnem találkozik a lánnyal az álmaiból. Ekkor szembenéz annak lehetőségével, hogy talán a hangok, amiket hall, és a látomásai akár valódiak is lehetnek.

A szereplőgárdában a címszereplőt alakító Dan Stevens mellett ott van Rachel Keller, mint a női főszereplő, illetve Aubrey Plaza, aki David barátját, a drog- és alkoholfüggőségben küzdő Lenny-t alakítja, valamint Jean Smart, aki egy nem szokványos módszereket alkalmazó terapeuta. Az első évad nyolc epizódot számlál, ami világpremierrel egy időben valamikor jövő január végén veszi kezdetét a hazai FOX műsorán. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.