Hirdetés

Szavazz: Szerinted melyik volt a legjobb szeptemberi film?

|

A hét mesterlövészt imádtad? Esetleg Tom Hanks varázsolt el a Sully-ban? Vagy netalán az Ernelláék Farkaséknál a favorit? A Kiéhezettek nyerte nálad a hónapot? Akármelyik is tetszett a legjobban szeptemberben, áruld el nekünk!

Hirdetés

Az év kilencedik havában annyi premierrel találkozhattak a hazai filmkedvelők a mozikban, mint amennyi máskor két-három rosszabb hónapra jut, így nehéz eldönteni, hogy a tetemes mennyiségű bemutató közül melyik volt a legjobb, mi mégis ezt kérdezzük most tőletek.

Hirdetés

Szeptemberben volt olyan hétvége (nem is egy), amikor akár öt vadonatúj filmre is becsücsülhetett a nagyérdemű, így - a teljesség igénye nélkül - nem volt hiány akciófilmekből (A mestergyilkos - Feltámadás, Ütközés), drámákból (Sully - Csoda a Hudson folyón, Snowden, Kút, Ernelláék Farkaséknál), romantikus filmekből (Bridget Jones babát vár), vígjátékokból (Kilenc élet, Toni Erdmann), animációs filmekből (Gólyák), thrillerekből (Idegpálya), horrorokból (Kiéhezettek), kalandfilmekből (Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei), sőt westernből (A hét mesterlövész) sem, ugyanakkor a sci-fit most nélkülöznünk kellett. Szerintetek melyik volt a legjobb?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.