Hirdetés

Nyerj velünk LEGO Batman - A film DVD-t! LEZÁRVA!

|

Itt a lehetőség, hogy a kockahasú kockahős kalandjait hazavigyétek magatokkal.

Hirdetés

A LEGO-kaland után, ahogy az várható volt, annak legnépszerűbb figurája, Batman is megkapta a maga kis különálló filmjét. A LEGO Batman - A filmről pedig nem csak az mondható el, hogy nagyon-nagyon (nagyon, nagyon nagyon, nagyon... nagyon) vicces lett, hanem egyben az egyik legjobb Batman-film, amelyik a figura teljes legendáriuma előtt lerója a tiszteletet, vagy épp figurázza ki. Ezek után még jó, hogy a polcunkon akarjuk őt is tudni a Sötét Lovag többi kalandja mellett.

Hirdetés

A ProVideo jóvoltából ugyanis 2 db 1 lemezes DVD-t sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi, igen egyszerű kérdésre:

A MAGYAR változatban ki adja a hangját Batmannek?

A DVD-n a Kockáról kockára: Így készült a LEGO® Batman: A film című kisfilm is megtalálható. A válaszokat június 18. vasárnap délig várjuk a puliwood@project029.hu e-mail címre "LEGO Batman - Nyereményjáték" jeligére.

A LEGO Batman - A film június 7-től megvásárolható DVD (egy és kétlemezes változatban), Blu-ray és 4K UHD formátumban is. Sok szerencsét a játékhoz! Habár Batmannek nincs szüksége szerencsére. A szerencsének van szüksége Batmanre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.