Hirdetés

LEGO Batman Movie - Batman is megtalálhatja a boldogságot?

|

A Batman hangját adó Will Arnett és Phil Lord valamint Chris Miller producerek elárulták, hogy a LEGO Batman Movie arra a kérdésre keresi a választ, hogy vajon Batman lehet-e boldog?

Hirdetés

"Nem spoilerezek. De azt kell mondjam, hogy nagyon izgalmas film lesz, mert arról szól, hogy Vajon Batman lehet boldog? Csodálatos feltevés."

Ehhez hozzácsatolva, Phil Lord azt nyilatkozta, hogy Batmannek nincs sok oka arra, hogy olyan sötét és komor legyen, ahogyan áltlalában ábrázolva van.

"Batman éli át leginkább a gazdagok legnagyobb problémáit. Oh, olyan gazdag és jóképű vagyok, a nők csak úgy tapadnak rám és van egy Maclarenem. Meg van valami a szüleimmel!"

A filmet Chris McKay rendezi, és láthatóan nem tétlenkedik, hiszen Lord máris az akciót dícsérte: "Az akciók hihetetlenek benne. Igazán hatásos." will Arnett szintén látott már néhány korai jelenetet, amelyek elnyerték a tetszését: "Az első darabka amit láttam belőle észvesztő volt. Rengeteg ember dolgozik rajta."

A LEGO Batman Movie 2017 áprilisában érkezik a mozikba Will Arnett főszereplésével, Chris McKay rendezésében.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.