Hirdetés

Lego: The Piece of Resistance - Oltári szinkronhangok

|

Eddig azt tudtuk a filmről, hogy Chris Pratt (Városfejlesztési osztály) lesz a főszereplő hangja, most viszont már azt rebesgetik, hogy Elizabeth Banks (Éhezők viadala) és Morgan Freeman is a stáb tagja lesz.

Hirdetés

A Deadline-tól tudjuk, hogy a készítők érdeklődnek Banks és Freeman iránt, karaktereikről viszont egyelőre nem sokat lehet tudni azon kívül, hogy Freeman egy Vitruvius nevű fazonnak fogja adni a hangját. Jeff Sneider a Varietytől kitweetelte, hogy Banks Pratt badass excsaját fogja alakítani, míg Freeman egy vak bölcset fog játszani, akit Gandalf és Mr. Magoo keverékeként kell elképzelni. 

Korábban már arról is voltak hírek, hogy Will Arnett (Az ítélet: család) és Channing Tatum (Magic Mike) is a stáb tagjai lesznek, Lego Batman és Lego Superman hangjaként. Eddig úgy néz ki, hogy Arnett marad, de Tatum sorsa bizonytalan a 21 Jump Street miatt. 

Egyelőre türelmesnek kell lennünk a további infók tekintetében, ugyanis a film 2014 február 28-ra van beütemezve. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.