Hirdetés

Lego: The Piece of Resistance - Oltári szinkronhangok

|

Eddig azt tudtuk a filmről, hogy Chris Pratt (Városfejlesztési osztály) lesz a főszereplő hangja, most viszont már azt rebesgetik, hogy Elizabeth Banks (Éhezők viadala) és Morgan Freeman is a stáb tagja lesz.

Hirdetés

Úgy néz ki tehát, hogy a készítők, Phil Lord és Chris Miller (Derült égből fasírt) Elizabeth Bankset és Morgan Freemant is beveszik a stábba. A film 80-20 arányban lesz animáció és élőszereplős, és a középpontjában Emmet fog állni, aki egy "tanító munkás", de azt hiszik róla, hogy ő a Mester. A Lego csapat ekkor eldönti, hogy felveszi a harcot a gonosz zsarnokkal, aki össze akarná ragasztani az egész univerzumot. Banks és Freeman szerepéről a tovább után.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.