Hirdetés

Ekkor tér vissza a Legyen Ön is milliomos!

|

Már nem kell sokat várni a népszerű vetélkedő folytatására.

Hirdetés

Még szeptemberben írtunk róla, hogy a brit licenc alapján készült műveltségi vetélkedő, a Legyen Ön is milliomos! visszatér, azonban már nem Vágó István és nem is Fábry Sándor vagy Friderikusz Sándor, hanem Gundel Takács Gábor (Áll az alku, Maradj talpon!) lesz a műsorvezető. 

Hirdetés

Már azt is tudjuk, hogy mikor tűzik ismét műsorra a vetélkedőt. A SorozatWiki beszámolója alapján a TV2 programigazgatója, Fischer Gábor ugyanis a minap egy sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy a Legyen Ön is milliomos! 2019. január 2-án tér vissza és minden hétköznap este a Palik László által vezetett sportvetélkedő, az Exatlon után láthatják majd az érdeklődők. 

Ti követni fogjátok a Legyen Ön is milliomos!-t az új kvízmesterrel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.