Hirdetés

Lehet, hogy Amber Heard mégsem lesz benne az Aquaman 2-ben?

|

A színésznő bizonytalan abban, hogy a végső változatban is felbukkan-e.

Hirdetés

Javában zajlik az Amber Heard és Johnny Depp közötti pereskedés legújabb fejezete, aminek köszönhetően a két szóban forgó színész mostanában többet jár a bíróságra, mint filmes projektek díszleteibe. Az elhúzódó jogi vita egyre mélyebb árkokat ás nemcsak a két egykori házastárs közé, hanem a potenciális munkalehetőségek és a színészek közé is.

Hirdetés

Hogy ez utóbbi mennyire drasztikus döntéseket eredményezhet, arról Heard minapi nyilatkozata tesz tanúbizonyságot, ugyanis a visszatérő színésznő saját elmondása szerint akár az Aquaman 2 végső, mozis változatából is kiírhatják.

"Felmentettek a szerződésem alól. És aztán harcoltam, hogy benne maradjak, majd végül bent tartottak. Csak azt nem tudom, hogy a végső vágásban valójában mekkora játékidőt kapok. Azt sem tudom, hogy egyáltalán benne leszek-e a végső vágásban… Nagyon nehéz volt számomra a film kötelékeiben maradni."

Már idáig is repkedtek olyan pletykák, miszerint a stúdió még a pereskedés kezdeti szakaszában elkezdte fontolóra venni Heard újbóli alkalmazását a folytatásra. Állítólag Heard több forgatókönyvet is kézhez kapott, és minden újabb változat egyre kevesebb szerepet adott volna Heard karakterének, Merának. Ha végül valóban egy olyan szkriptet valósítottak meg, melyben alig szerepelt volna Mera, bizonyára könnyű lesz őt teljes egészében kivágni, amennyiben a stúdiónál tényleg efelé hajlanak. Az viszont a film minősége szempontjából csúnyán visszasülhet, ha egy prominens szereplőt hagynak ki teljes egészében.

Ti Hearddel vagy nélküle néznétek meg szívesebben az Aquaman 2-t?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.