Hirdetés

Lenyűgöző utazást ígér David Attenborough dinoszauruszos dokumentumfilm-sorozata

|

Őslények minden mennyiségben.

Hirdetés

Elképesztően izgalmas hónapok állnak a dinoszaurusz rajongók előtt, hiszen a júniusban érkező Jurassic World: Világuralom mellett májusban az AppleTV+ is készül egy kis finomsággal az őslényekre éhes közönségnek. Május 23-án érkezik ugyanis a streamingszolgáltató kínálatába a Prehistoric Earth névre keresztelt, öt epizódot számláló dokumentumfilm-sorozat, amelynek narrátoraként a legendás természetfilmest, Sir David Attenborough-t hallhatjuk majd, míg a nagyívű zenei aláfestésért a Dűnével nemrég Oscar-díjat nyerő Hans Zimmer volt felelős.

Hirdetés

A legfrissebb paleontológiai felfedezéseket felvonultató szériában a BBC természettudományi csapata az MPC VFX szakembereivel karöltve (nekik köszönhetjük az élőszereplős Az oroszlánkirály, valamint A dzsungel könyve fotorealisztikus állatait) olyan szemkápráztató utazásra invitálnak meg minket a krétakorszak sivatagjaitól kezdve, az óriási tengeri szörnyeknek élőhelyet biztosító tengereken át, egészen a buja  erdőségekig, melyben korábban soha nem látott részleteséggel vehetjük szemügyre a föld bolygó egykori, olykor egészen gigantikus méreteket öltött uralkodóit.

A Prehistoric Planet május 23-tól lesz elérhető az AppleTV+ kínálatában. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.