Hirdetés

Leonardo DiCaprio és a Kennedy gyilkosság

|

A Viharsziget és az Eredet sztárja, Leonardo DiCaprio a Hoover-ről készült film főszerepe mellett elvállalta egy másik történelmi személyiségről készült alkotás fő mozgatórugóját és produceri feladatait is.

Hirdetés

Nem, nem DiCaprio lesz majd Kennedy elnök, sokkal inkább fogja az őt vigyázó FB csapat értékes tagját alakítani, akinek az a feladata, hogy információkat szerezzen az esetlegesen vélhetó, várható támadásokról. A Legacy of Secrecy című könyvön alakul majd a film is, hűen követve annak cselekményét és filozófiáját. Utóbbi szerint a maffia keze is benne volt a gyilkosságban, az egyik keresztapa (történetesen Carlos Marcello) bevallotta DiCaprio karakterének, hogy ők rendelték el a merényletet.

Jack Van Laningham nyomozó (DiCaprio) beépült ugyanis korábban a maffia-ba, és közel került a keresztapához, így szerezhette meg a kellő információkat. Nem csupán Kennedy halála, de Martin Luther King Jr. meggyilkolása és a Watergate incidens is az ő lelkükön száradt.

A pletykák szerint 2013-ban kerülhet kiadásra a film, és még nincs forgatókönyvíró eleddig. DiCaprio-nak nagyon be kell osztani az idejét, tekintve, hogy rengeteg projektben kap majd helyet: Hoover (2012), The Devil in The White City (2013), The Great Gatsby (2012), The Wolf of Wall Street (2013), és esetleg a Travis McGee (2012. Ezekből a leginkáb biztosnak tűnő projektek a Hoover és a The Great Gatsby, a többi megkérdőjelezhető.

Átmenetileg ennyi az infomráció, amit összeszedhettünk, újabb adatok esetén újabb poszt érkezik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.