Hirdetés

Leonardo DiCaprio és Jonah Hill ismét együtt szerepelhet

|

Leonardo DiCaprio és Jonah Hill is Oscar jelölést kapott A Wall Street farkasában nyújtott teljesítményéért, és ez lehet az egyik oka, hogy a páros talán ismét összeáll.

Hirdetés

A hírek szerint Hill kapná meg a főszerepet, DiCaprio pedig Jewell ügyvédjét alakítaná, "egy déli védőügyvédet, aki főként ingatlan ügyekkel foglalkozott, de mégis sikerült átvezetnie Jewellt pokoli helyzetén, amiből még akkor sem szabadult, amikor az FBI már hivatalosan is tisztázta a nevét három hónappal később." Ez a film tovább bővítené Hill drámai szerepeinek számát, amelyekből egyre több lesz, hiszen nemrég fejezte be James Francoval a True Story forgatását is. Természetesen azért a vígjátékokról sem feledkezett meg, még idén nyáron visszatér Channing Tatum oldalán a 22 Jump Streetben.
A projektnek egyenlőre még sem rendezője, sem pedig írója nincs, szóval az előkészületek még igencsak az elején járnak. A produceri teendőket DiCaprio, Hill, Jennifer Davisson Killoran és Kevin Misher végzik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.