Hirdetés

DiCaprio már aláírt Tarantino következő mozijához

|

Nem, nem a Star Trekről van szó.

Hirdetés

Ugyan az utóbbi időben ha Quentin Tarantino neve szóba kerül, elsősorban az új Star Trek-et emlegetik, pedig jövőre a fenegyerek egy biopiccel jelentkezik, méghozzá az elsővel karrierje során. 9. filmje a Manson-családot és Sharon Tate meggyilkolását helyezi a középpontba. Tate-et Margot Robbie játszhatja, partnere pedig nem más lesz a Variety értesülései szerint, mint Leonardo DiCaprio.

Hirdetés

DiCaprio sem Robbie-val, sem Tarantinoval nem először dolgozik együtt, hiszen előbbivel A Wall Street farkasa, utóbbival A Django elszabadul kapcsán dolgozott. Ráadásul Dicaprio az A visszatérő óta nem szerepelt már játékfilmben (az Oscar-ért való kúszás-mászás kétségtelenül kifárasztja az embert), és sokak szerint a Django-ban őt kellett volna díjjal jutalmazni, nem Christophe Waltz-ot. 

Mellesleg az egyelőre csak #9 munkacímen futó film főszerepére - amely utalás Tarantino rendezéseinek a számára - Tom Cruise és Brad Pitt is esélyes volt és értesülések szerint előbbi még mindig esélyes arra a szerepre, amit utóbbi végül dobott és ráadásul még egy nagy ágyúnak ajánlottak egy szerepet. Az egyik karaktert ugyanis Al Pacinonak írta a Mester, a színészlegendára pedig már ráférne egy épkézláb szerep, habár hamarosan ott lesz a The Irishman Robert De Niro és Joe Peschi oldalán, Martin Scorsese rendezésében.

A filmet idén nyáron kezdenék forgatni és a Sony forgalmazásában készülne, miután Tarantino a Weinstein-ügy kapcsán megszakított minden kapcsolatot az egykori producerrel. A #9 1969 nyarán játszódik, és egy sikertelen TV-s színészre fókuszálna (ez lenne DiCaprio) és dublőrjére, akik próbálják megvetni a lábukat a filmiparban, és a Manson-család, valamint Tate meggyilkolása szolgáltatná a hátteret. A bemutatót a Sony 2019 augusztus 9-re tűzte ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.