Hirdetés

Leonardo DiCaprio szívesen eljátszaná Stan Lee-t, a Marvel atyját

|

Úgy tűnik, DiCaprio nem kevesebb babérokra tör képregényes berkekben, minthogy magát a kreatív elmét keltse életre a vásznon, kinek fejéből megannyi szuperhős pattant ki.

Hirdetés

Leonardo DiCapriót az önálló Joker-film főszerepére is meg akarta szerezni a Warner Bros., de úgy tűnik ő inkább a Marvel csapatába kíván beszállni, de ott sem egy átlagos szuperhőst megformálni, hanem magát a nagy Stan Lee-t, kinek vezetésével vált a Marvel Comics kis kiadóból nagy vállalattá.

Hirdetés

A Hasbro's HASCON rendezvényen Stan Lee arról beszélt, hogy DiCaprio maga mondta, hogy szívesen eljátszaná őt:

Hiszitek, vagy sem, már megbeszéltem ezt Leonardo DiCaprióval. Ő az egyik szomszédom, és néhány hónapja beszéltünk az egyik nap, és azt mondta "szuper lenne a te történeted a nagyvászonra vinni". Erre mondtam neki, hogy kapsz esélyt a meghallgatáson. Biztosra kell menni, hogy képes-e megbirkózni a feladattal.

Stan Lee azt is hozzáfűzte, hogy DiCaprio egy hatalmas Marvel rajongó, óriási plakátokkal vannak tele a falai.

Ti kíváncsiak lennétek egy Stan Lee életrajzi filmre, amiben DiCaprio a főszereplő?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.