Hirdetés

Leváltották Mel Gibsont - Liam Neeson cameozik helyette.

|

Mel Gibson helyett Liam Neeson fog cameozni a Másnaposok folytatásában. Mint ismeretes, Gibson utóbbi néhány éve nem nagyon férne el a kirakatban, így hát a stáb is úgy vélte, jobb lesz kerülni a közös munkát.

Hirdetés

Liam Neesonnal kell tehát beérnie annak, aki meg kívánja tekinteni a fergetegesre sikerült Másnaposok folytatását, mely Május 26-án debütál a mozikban. Mint az talán számotokra is ismert, az eredetileg Gibson által alakított karakter egy tetoválóművész lett volna valahol Thaiföldön.

A rajongóknak azonban nem szabad kétségbe esniük! Egyfelől Liam Neeson is ismert és elismert színész, másrészről saját bevallása szerint nagy rajongója az első epizódnak. Állítása szerint szerepe csakugyan nyúlfarknyi lesz csupán: mindössze egy napos forgatási munkálatról van szó.

Mindeközben Gibson élete és pályája továbbra is lejtőn van. Meredek, hogy a nemi erőszakért elítélt Mike Tyson után is vállalhatatlannak gondolta a stáb Gibson szerepeltetését, aki talán ezzel a szereppel (melyet esetében kellőképpen önironikusra is lehetett volna venni) kicsit visszakerülhetett volna a köztudatba, és a rajongói szívébe. Ha vannak még egyáltalán...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.