Hirdetés

Lisa Kudrow áldását adná egy Jóbarátok rebootra

|

Az eredeti széria Phoebejét érdekelné egy 2020-as években játszódó sitcom.

Hirdetés

Ha sitcomokról van szó, akkor sokak számára továbbra is a '90-es évek nagy sikerű szériája, a Jóbarátok található a toplista élén, nem véletlenül. A sorozat még 2022-ben is nagy kultusznak örvend, és a tavaly megjelent Újra együtt című nosztalgiázás is bizonyára sokakat az újrázásra vagy az első megtekintésre sarkallhatott.

Hirdetés

A Jóbarátok egyik oszlopos tagja, Lisa Kudrow a napokban viszont érdekes véleményt fogalmazott meg a Where Is The Buzz riporterének.

"Szeretnék egy rebootot. Nagyon megnézném, hogy milyen lenne a mostani verziója (a sorozatnak). Nagyon szeretném megnézni, hogy abból mi sülne ki."

A potenciális folytatás, illetve a reboot közti vita évek óta napirenden van a Jóbarátok kapcsán, és Kudrow nyilatkozata most éles tőrként hatolhatott be azoknak a szívébe, akik az eredeti brigáddal néznének meg egy új évadot. Ugyanakkor, ha belegondolunk, hogy hol tart a világ 2022-ben, egy reboot valóban sokkal járhatóbb út lehetne a készítők számára. Elmúlt már az az időszak, amikor egy szériát el lehetett adni teljesen homogén színészekkel, és valószínűleg néhány poén is fennakadna már az új szűrőkön. Ebből viszont adja magát a kérdés, hogy egy Jóbarátok rebootra, vagy inkább egy erre hajazó, teljesen új sitcomra lenne szükség?

Ti hogy álltok ehhez a kérdéshez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.