Hirdetés

A legnagyobb stúdiók mind a Logan Lucky bukását kívánják

|

Steven Soderbergh legújabb filmjét nem mindenki várja. De vajon mi baja lehet a nagy stúdióknak a Logan Lucky-val?

Hirdetés

Sokáig úgy tűnt, hogy az Ocean's trilógia, a Che-filmek és a Traffic rendezője, Steven Soderbergh visszavonul a filmezéstől, azonban mégsem tett így, hanem inkább egy újabb rablós sztori elkészítésébe vágta fejszéjét. Ez lesz a Logan Luckymelyben a Logan testvérek, Jimmy (Channing Tatum) és Clyde (Adam Driver) egy igazán trükkös rablást terveznek, amelyben fontos szerepet játszik a híres Coca-Cola 600 Nascar verseny is.

Hirdetés

A jelek szerint azonban nem mindenki örül a film érkezésének, a Deadline értesülései szerint ugyanis a nagy hollywoodi stúdiók mind abban bíznak, hogy bukás lesz a film. Na de mi lehet a bajuk Soderbergh új projektjével? Valószínűleg köze lehet a film elkészítési folyamatához, ugyanis a Logan Lucky lényegében hadat üzent a csillagászati összegeket felemésztő klasszikus gyártási és forgalmazási modellnek.

Mint köztudott, a rendező pályafutása során jó pár nagy stúdióval keveredett összetűzésbe (pl.: a Warner elutasította  a Magic Mike filmtervét, így Soderbergh és Tatum saját zsebből hozták össze a filmet, mely aztán a 7 milliós büdzséből végül 167 milliót hozott világszerte), így a rendező ezúttal nélkülük szerette volna tető alá hozni a filmjét. 

Ebben volt segítségére Dan Fellman, aki a Warner égisze alatt szerzett tapasztalatokat terjesztői fronton. Az ő közreműködésének hála pedig létrejöhetett egy olyan elkészítési folyamat, ahol a megszokott és jól bevált recept helyett sikerült a költségvetést 30 millió dollár környékén tartani, holott feltűnik benne az Adam Driver-Channing Tatum pároson kívül még például Daniel Craig, Katie Holmes, Hilary Swank vagy épp Seth MacFarlane.

Meglátjuk, hogy miként alakul a film sorsa, de eddig szerencsére biztatóak a jelek, hiszen a RottenTomatoes oldalán 22 kritika után 100%-on, pontok alapján pedig 8 fölött jár a film. A Logan Lucky Amerikában augusztus 18-án, míg idehaza augusztus 24-én mutatkozik be a mozikban. A már említett szereplőkön kívül feltűnik még Riley Keough, Katherine Waterson, Sebastian Stan és Brian Gleeson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.