Hirdetés

A Logan lesz az utolsó X-Men film Patrick Stewart számára

|

Nem csak Hugh Jackman búcsúszik az X-Men univerzumtól a hamarosan bemutatkozó Logannel, de szívünk örökös X-Professzora, Patrick Stewart is könnyeivel küszködve jelentette be, hogy ez lesz a legutolsó X-Men film, amiben szerepel.

Hirdetés

Hivatalosan ez lesz az utolsó alkalom, hogy Hugh Jackman-t Farkasként/Rozsomákként láthatjuk egy X-Men filmben, noha a színész hol azt nyilatkozza, hogy talán felbukkanhat még, hol pedig azt, hogy már elbúcsúzott a karaktertől. Akárhogy is legyen Jackmannel, az sajnos biztosnak tűnik, hogy a 77. életévét hamarosan betöltő Patrick Stewart végleg elköszön a mutánsok világától, nem csücsül többé az ikonikus kerekesszékbe. 

Hirdetés

Hazai idő szerint ma hajnalban tartották meg a nálunk március 2-án debütáló Logan bemutatóját New Yorkban, amelyen Hugh Jackman, illetve a filmet rendező James Mangold mellett Patrick Stewart is részt vett és könnyes szemekkel tette meg a szomorú bejelentést: 

"Egy héttel ezelőtt, péntek este Berlinben hárman ültünk, néztük a filmet, és én nagyon meghatódtam, sokkal jobban, mint amikor először láttam. Talán emiatt a két fickó társasága miatt, de a film aztán véget ért, Hugh pedig megfogta a kezemet az utolsó percekben, és láttam, ahogy a másik kezével letörli a könnyeit, majd mielőtt észrevettem volna, már én is ezt csináltam. Ezután vége lett... felmentünk a színpadra, miután véget ért a stáblista. Tehát ültem ott egy ideig, és ahogy ott ültem, arra jöttem rá, hogy sosem lesz jobb, tökéletesebb, kifinomultabb, érzelmesebb és gyönyörűbb módja búcsút venni Charles Xavier-től, mint ezzel a filmmel. Szóval elmondtam Hugh-nak aznap este: 'Én is elkészültem. Véget ért."

Stewart először 2000-ben, az X-Men: A kívülállókkal bukkant fel X Professzorként, azaz Charles Xavierként (Jackmennel egyetemben), azóta viszont már kapott egy fiatalabb kiadást is James McAvoy képében, aki méltó utódja a zseniális színésznek. 

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.