Hirdetés

A Logan rendezője elkészítené X-23 önálló filmjét

|

James Mangold filmje elképesztően sikeres azon szerencsés kritikusok körében, akik már láthatták és sok dicséretet kapott a Logan képességeihez hasonló erővel rendelkező fiatal lány, Dafne Keen is, akivel a rendező rendkívül elégedett. Sőt!

Hirdetés

A hazánkban március másodikán debütáló Loganben bemutatkozik egy Laura nevű lány, vagyis X-23 is, aki Farkasékhoz hasonló képességekkel bír, beleértve a karmokat is. Az eddigi előzetesekben többször is látható volt, elvégre ő a film egyik legfontosabb karaktere. 

Hirdetés

Mikor nemrég James Mangoldot megkérdezték róla, hogy milyen képregényfilmmel folytatná legszívesebben, akkor a rendező azt felelte a We Got It Coverednek, hogy X-23 sztoriját mesélné tovább: 

"Szerintem Dafne [Keen] elképesztő a filmben, megnéznék egyet szólóban is erről a karakterről. Ez minden bizonnyal olyan dolog, amiben benne is lennék. Számomra az volt az egyik nagy dolog, amit lerakhattam az asztalra, hogy megpróbáljak készíteni egy filmet a családról, és beilleszteni Laurát ebbe, valamint a gyengélkedő Charles elképzelése."

Bár ez messze áll egy megerősítéstől, mindazonáltal a 20th Century Fox illetékeseinek talán érdemes lenne elgondolkodnia egy spin-offon, hiszen Mangold láthatóan vevő lenne rá. 

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.