Hirdetés

Louis Leterrier szerint A hihetetlen Hulk és A titánok harca szörnyű

|

A rendező aki A hihetetlen Hulkért és A titánok harcáért felelős most azt mondta filmjeire, hogy borzasztóak. Ki is fejti, hogy miért.

Hirdetés

Leterrier folytatta: "Elkezdtem a forgatást forgatókönyv nélkül a Hulkon és a Titánokon is, és ez borzasztóan stresszes, mert így elkezded telenyomni effektekkel. Nem találhattad ki rendesen. Nem gondoltad végig újra és újra, és nem töltötél be minden rést. Az egész egy maraton amit végig sprintelsz."

Azt is elmondta, hogy rettentő ötlet volt A titánok harcát 3D-be konvertálni az utolsó másodpercben, hiába győzködte a stúdiót, hogy ne tegyék. "Fantasztikusan siettek vele, és fantasztikusan el is rontották. Elképesztően borzasztó lett a 3D. Semmi sem működött, csak egy ravasz trükk volt, hogy még több pénzt húzzanak le a közönségről. A titánok harca nem az én filmem, és végül épp ezért nem vállaltam el a folytatást."

Érdekes és meglepően őszinte nyilatkozat volt ez részéről. Reméljük a Szemfényvesztőket már elfogadja a saját filmjének, június 13-án kiderül. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.