Hirdetés

Plüss készül Lucasból, a cuki animációs pókból

|

Emlékeztek Lucasra, a Pixar animátora által megtervezett kis pókra, aki egy végtelenül aranyos videóban nyerte el a világ szívét? A kisállat plüssként folytatja pályafutását.

Hirdetés

Joshua Slice, a Pixar/Disney művésze tavaly novemberben töltötte fel animációs tesztjét a YouTube-ra, amelyben megalkotta a világ legkedvesebb pókját, Lucast, akinek hangját saját unokaöccse kölcsönözte. A mindössze húsz másodperces felvétel azóta nagyot ment a videómegosztón, már több mint 21 millió megtekintésnél tart, így várható volt, hogy a kis ízeltlábú nem áll meg itt. 

Hirdetés

Bár egyelőre még nincs hír arról, hogy a Pixar készítene egy egész estés filmet Lucas kalandjaiból, azonban Slice exkluzív partnerséget kötött a játékokat készítő Teespringgel egy végtelenül édes plüss gyártása érdekében. A brutális mennyiségű előrendeléseket tekintve számításaik szerint 1.2 millió dolláros bevételre tehetnek szert, ugyanis 10 nap alatt már több mint 40 ezer példányt értékesítettek, a cég szerint minimum 60 ezres eladásra számítanak. 

Slice egyébként azt nyilatkozta egy közleményben, hogy a befolyt összeget unokaöccse jövőjére és iskoláztatásra, valamint jótékonyságra fogja fordítani. Ha ti is szeretnétek beszerezni a Lucas plüsst, ezen az oldalon előrendelhetitek, durván 5500 forintba kerül és októberre várhatjátok a kész terméket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.