Hirdetés

Bemutatkozik Lucas, a valaha volt legaranyosabb pók

|

Még az arachnofóbiások is elolvadnak majd, ha meglátják ezt a cuki, animált kisállatot, aminek a főszereplésével egyszerűen muszáj mesét készítenie a Pixarnak.

Hirdetés

A Pixar előszeretettel hagyja a művészeinek, hogy szabadon engedjék a fantáziájukat és olyan kisfilmeket készítsenek, amilyeneket csak szeretnének, majd az elkészült, legjobban sikerült koncepciókat megfuttatják a közönség előtt is egy-egy nagyobb premier előtt. Így láthattuk a Lavát az Agymanók előtt, a Pipert a Szenilla nyomában kapcsán vagy éppen a Sanjay's Super Teamet a Dínó tesó nyitányát megelőzően. 

Hirdetés

Csak reménykedni tudunk benne, hogy Joshua Slice animációs tesztjét is felkarolja majd valamelyik nagyobb cég - talán pont a Pixar -, ugyanis a Hős6-oson és a Zootropolison is dolgozó profi animátor megalkotta a világ legkedvesebb pókját Lucas képében (akinek saját unokaöccse szolgáltatta a szinkronját). A "Lucas the Spider" című kisfilmje mindössze húsz másodperces, viszont már ennyivel is sikerült megnyernie magának az internet népét (Van, aki már rajongói művet is készített róla). Lucas cukisága már-már képes elfeledtetni azoknak a félelmét is, akik pókiszonyban szenvednek. Nézzétek meg ti is a videóját:

Ti szeretnétek, ha egész estés animációs film készülne Lucas főszereplésével?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.